Kunders omdömen

Kunders omdömen

AVS: Gina Gepsbigbears

Bravery Pet food fortsätter att imponera! Sen jag började använda detta foder så har jag fått hundar som har en god aptit, otroligt fina pälsar med gnistrande lyster i samt perfekta hull på samtliga individer. Nu kan jag också se att det ger samma goda effekt på digivande tikar, våra nuvarande valpar går stadigt upp i vikt och det finns gott om näringsrik mjölk vilket dom här 2 veckors ”knubbisarna” kan vittna om. 🙂 Tack Line Woldmo för att du introducerade mig för detta foder , jag är mer än nöjd på alla plan.

/Gina

AVS: Kerstin

Vår Jack Russel älskar sin kyckling från Bravery. Tyvärr får vi väl kassera det gamla fodret då hon vägrar att äta det, nu har hon hittat sin favorit.

/Kerstin

AVS: Lina

Äntligen har vi hittat rätt foder för vår aktiva och hungriga Dixie. Ett foder med bra råvaraor som gjort att hon håller sig mätt och inte rensar andras skålar för mer mat. Kanon nöjda Tack.

/Lina

AVS: Gina Gepsbigbears

Efter ca 28 års uppfödning av Leonberger, 30 års erfarenhet av rasen, kan jag med handen på hjärtat säga att jag för första gången har hittat ett torrfoder som passa mina hundar utmärkt på alla sätt och vis.

Jag har under åren utfodrat mina hundar mestadels med fruset färskfoder vilket kräver att man har frysmöjligheter, detta har ibland ställt till det för valpköpare som gärna vill fortsätta med samma foder som valparna är uppfödda på, jag har därför provat mig fram med olika torrfoder man aldrig blivit nöjd.

Antingen har det gått åt otroliga mängder mat med otroliga mängder avföring, och här pratar vi ICA påsar, inte bajspåsar, eller så har dom tappat både vikt och pälskvalitet. Och som alla vet är detta ett tecken på att dom inte tar upp någon näring. Så jag har alltid gått tillbaka till färskfodret till slut.

Nu har jag fått möjlighet att prova detta foder under några månader och jag är VERKLIGEN supernöjd. Helt fantastiskt att se hundarnas goda aptit, fina massa, och den gnistrande pälsen, det är verkligen att kvitto på att maten är av högsta kvalitet, lyckan är total. Jag kan varmt rekommendera alla att prova detta högkvalitativa foder.

/Gina