Om produkten

Hälsa och välmående är våra prioriteringar

Tillbaka till ursprunget

Endast de bästa ingredienserna till våra hundar och katter

BRAVERY torrfoder är en spannmålsfri produkt, med monoprotein, alltid med kött som första ingrediens. Endast med antioxidanter, allergivänliga och 100% naturliga produkter.

Iberisk Gris

Iberisk gris är ett kött med högt proteinhalt, rikt på B-vitaminer, som hjälper till att minska trötthet under träning, och mineraler som järn, zink och kalium, som bidrar till korrekt muskelfunktion.

Lax

Lax är en utmärkt källa till protein med högt biologiskt värde och med olja som är rik på ω-3-fettsyror, särskilt EPA och DHA, och innehåller vitamin A, som hjälper till att skydda mot infektioner och är nödvändigt för utvecklingen av nervsystemet och för mörkerseende, D-vitamin, vilket är nödvändigt för benväxt. Den innehåller också mineraler som jod, nödvändig för korrekt sköldkörtelfunktion. Vitamin A bidrar till underhåll, tillväxt och reparation av slemhinnor, hud och andra kroppsvävnader.

Lamm

Lammkött ger hög energi, är rik på mineraler som järn, vilket bidrar till bildandet av röda blodkroppar och vitaminer (B6 och B12).

Kyckling

Kyckling är ett kött med hög proteinhalt och högt biologiskt värde, hög smältbarhet och smaklighet, kalorifattigt och rik på ω-6 omättade fettsyror och vitaminer (niacin och folsyra).

Kycklingfett

Kycklingfett är rikt på ω-6-fettsyror, som bidrar till att upprätthålla hälsosam hud och hår medan de spelar en roll i djurets reproduktionssystem.

Tapioca

Tapioca är en högenergi matkälla med mycket smältbara kolhydrater som är lämpliga för hypoallergena dieter.

Sötpotatis

Sötpotatis är en källa till mycket smältbara kolhydrater, vilket förbättrar smakens smak. Den är rik på ß-karotener (provitamin A), vitamin E och folsyra.

Laxolja

Laxolja är rik på ω-3-fettsyror, särskilt i DHA och EPA, som har en betydande antiinflammatorisk effekt, med ytterligare fördelar för hud och leder. De främjar kardiovaskulär och visuell funktion samt utveckling av nervsystemet.

Jäst

Jäst är av mycket näringsvärde, är rik på proteiner och B-grupp vitaminer, förbättrar smakens smak, ökar djurets immunsystem och har gynnsamma effekter på tarmhälsan.

Rödbetor

Rödbetor är rika på mineraler såväl som lösliga och olösliga fibrer som bidrar till förbättrad tarmtransit samtidigt som det främjar tillväxten av den fördelaktiga tarmfloran.

Immunförsvar

Mos + SS-Glukaner

Den kombinerade verkan av MOS och β-glukaner stimulerar immunsystemet signifikant.

Hjärta & Blodkärl

Ω (EPA + DHA) + Taurin

Taurin är fördelaktigt för att förebygga vissa kardiomyopatier medan ω-3-fettsyror (EPA och DHA) hjälper till att stärka hjärtfunktionen.

Syn

DHA + Taurin

Taurin är en aminosyra som är nödvändig för god syn medan ω-3-fettsyror (EPA och DHA) är nödvändiga för näthinnan.

Muskler

L-karnitin

L-Karnitin hjälper till att omvandla kroppsfett till muskler och energi, förhindrar uppbyggnad av kroppsfett och hjälper till att förhindra muskelskador under träning.

Tarmar

FOS + MOS + Naturfiber

Den kombinerade prebiotiska verkan av FOS, MOS som påverkar kontrollen av patogena mikroorganismer och naturliga fibrer (lösliga och olösliga) med den ytterligare effekten att förbättra tarmfloran och gynna tarmrörelse.

Hud & Päls

Ω6 + Ω3 + Biotin

Biotinnivåer (viktigt för syntesen av keratin – en viktig komponent) i kombination med ω-3 och ω-6 fettsyror förbättrar pälsens kvalitet och hjälper till att stärka huden mot sjukdomar.

Anti-Aging

SOD (kontroll av fria radikaler) + VIT.E + SE

Koncentrerad melonjuice, rik på primära antioxidanter, i kombination med vitamin E och selen bildar ett starkt antioxidantkomplex som förhindrar bildning av fria radikaler.

Hjärna

Ω3 (EPA + DHA)

ω-3-fettsyror (EPA och DHA), stödjer en korrekt utveckling av nervsystemet, vilket bidrar till förbättrad syresättning i hjärnan hos äldre djur medans det förstärker inlärningsförmågan hos unga djur.

Andedräkt

Pepparmynta

Bra gräs är värdefullt för bra andedräkt.

Avföring

Yucca

Yucca hjälper till att skydda tarmen och levern mot ammoniak och samtidigt minska lukten i avföring.

Leder

Glukosamin + Kondroitin

Kondroitin och glukosamin är grundläggande komponenter i brosk, med komplementära effekter för att upprätthålla god ledhälsa.

Healty

Super Premium

Dog & Cat Food

BRAVERY använder alltid naturliga och högkvalitativa ingredienser för våra super premium torrfoder. Varje ingrediens analyseras noggrant i vårt laboratorium före användning. Våra sällskapsdjurs hälsa är högsta prioritet.